Announcement

Collapse
No announcement yet.

Al-fatihah Untuk Kanak-kanak Yang Malang

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Al-fatihah Untuk Kanak-kanak Yang Malang

    aku berada di KLIA 1230am 28hb januari sekrang ni baru siap report polis sebab passport aku hilang. time aku buat report polis ada satu pasangan suami isteri yang baru jek selesai balik dari mengubur arwah bapa (tak tau bapa sepa) mereka dan mengangkat baby sambil buat report polis.


    yang aku heran ingatkan dia report polis kehilangan atau kecurian, rupanya baby yg dia dukung tu lepas jek turun dari kapal terbang dah meninggal dunia. memang kesian ler. so bagi yg muslimin tu hadiahkan lah al-fatihah bagi pihak aku. god bless.
    Meet The Teachers : www.GuruMalaysia.org
    :rolleyes:


  • #2
    Re: Al-fatihah Untuk Kanak-kanak Yang Malang

    Alfatihah...

    Comment


    • #3
      Re: Al-fatihah Untuk Kanak-kanak Yang Malang

      Alfatihah

      Comment


      • #4
        Re: Al-fatihah Untuk Kanak-kanak Yang Malang

        Al-Fatihah......

        Comment


        • #5
          innalillah....
          al-fatihah diucapkan....
          |huh|

          Comment


          • #6
            alfatihah dari KN>..:041:

            Comment

            Working...
            X