Announcement

Collapse
No announcement yet.

NoGold/FXMalay Open House Raya (03 Oktober 2009) ~ Jom serbu ramai-ramai

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • NoGold/FXMalay Open House Raya (03 Oktober 2009) ~ Jom serbu ramai-ramai



    Salam lebaran untuk semua...

    Sempena tibanya Syawal yang mulia ini,pasti ramai yang tertunggu-tunggu majlis rumah terbuka yang seumpamanya (ala2 bukak posa ari tu)...

    Adalah dimaklumkan bahawa semua warga nogold adalah dijemput....seisi keluarga...sehubungan itu warga nogold yang berminat untuk hadir ke majlis berikut,dapatlah memberi kerjasama dengan memasukkan nama2 kalian ke senarai di thread ini...(untuk kira makan)...kalau xcukup,nnt ada yg marah pulak...:011:

    Butiran majlis tersebut adalah seperti berikut:

    Tarikh : 3 Oktober 2009
    Hari : Sabtu
    Masa : 2petang - 4petang
    Tempat : Pool Side , Bukit Jalil Golf & Country Resort (Kelab yg sama buka posa ari tu)

    Aturcara majlis adalah seperti berikut (anggaran):

    2.00 petang : Majlis makan bermula
    Acara nyanyian raya oleh ahli2 yg sudi & sporting :045:
    Penyampaian hadiah nogold bid (yg belum dapat)
    Penyampaian hadiah nogold superstar & aidilfitri edition
    Penyampaian hadiah2 khas/cabutan :032:
    Ucapan penutup
    Bersurai

    ************************************************** ******

    > untuk sesiapa yang nak hadir,sila masukkan senarai nama anda seperti berikut :
    nama / bil dewasa / bil kanak2
    (contoh : UFO / 2 dewasa / 2 knk2 )

    > untuk xtvt selingan (boling),saya boleh arrangekan jika nak booking awal...mungkin sebelum @ selepas (sila beri komen & pendapat)

    > tema pakaian untuk majlis ini ialah meriah raya...seboleh2nya lelaki berbaju melayu (seperti gambo di bawah)...dan pompuan berbaju kurung @ kebaya...(jugak mcm baju kat bawah)...untuk menghargai kerjasama anda,hadiah untuk pakaian terbaik @ tercantik akan disediakan...:045:

    > pemenang adiah nogold superstar bagi raya edition akan membuat persembahan dengan paksarelanya...tetapi bagi sesiapa yang ingin berkaroke semasa majlis,mungkin ada hadiah misteri menanti anda...:045: jangan malu2 yer...

    sekian,terima kasih

    yang menjalankan tugas...:003:
    (harap bagi kerjasama noh...):021:

    PAKAIAN RASMI
    --------------------------------------------------------------------

    *Gambar sekadar hiasan

    *Gambar sekadar hiasan

    ************************************************** ******

    1. tennoajak / 2 dewasa / 2 kanak2
    2. deale / 4 besor / 1 baby besar 1 baby kecik
    3. angelus / 2 dewasa / 3 kanak-kanak
    4. jahar / sensorang
    5. alonso / 4 dewasa
    6. Ejal_Kronik / 3 dewasa
    7. disc / 2 dewasa / 1 kanak2
    8. qree / 3 dewasa
    9. andika / 1 dewasa
    10. gitaris berapi / 2 dewasa / 1 baby
    11. kni / 4 dewasa / 1 kanak2 / 1 baby
    12. momok / 1 dewasa
    13. zck / 1 dewasa (ops...separuh...org kenit ke?hehe)
    14. IcedTea / 3 dewasa
    15. little_lily / 2 dewasa
    16. CheMan / 6 dewasa / 2 kanak2
    17. drewberry / 2 dewasa
    18. arrashidin / 2 dewasa / 2 kanak2
    19. sparrow / 4 dewasa / 2 kanak2 / 1 bayi
    20. spylulu / 1 dewasa
    21. ask_me / 2 dewasa
    22. AbuPhower! / 2 dewasa
    23. Galacticos2u/ 4 dewasa

    *********************************************
    dewasa - 59 / kanak2 - 13

    Last edited by galacticos2u; 03 Oct 2009, 09:40 AM.

  • #2
    tennoajak / 2 dewasa / 2 kanak2
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

    Comment


    • #3
      wahhh...besh nih...

      kena mintak izin wakovic ngan famili dulu...klu on ameq hapdate :dft003:

      Comment


      • #4
        Start masuk list...

        1. tennoajak / 2 dewasa / 2 kanak2


        **********************

        sape lagi...jemput hadir yer...:009::009::009:

        Comment


        • #5
          Originally posted by JaMeQ View Post
          wahhh...besh nih...

          kena mintak izin wakovic ngan famili dulu...klu on ameq hapdate :dft003:
          ishh lain macam je ni. Kena mintak kebenaran lak
          "Saya menyertai Nogold Speakout"

          Comment


          • #6
            Originally posted by tennoajak View Post
            ishh lain macam je ni. Kena mintak kebenaran lak
            ngeh3....ade la tu....:005::005::005:

            Comment


            • #7
              Originally posted by nurmalam View Post
              ngeh3....ade la tu....:005::005::005:
              lame x masuk NG hehehe
              tengah mod raye lagi :003::003:
              pakaian camne lak
              nak pakai baju raye ker, baju melayu ker, jubah ker, ape2 ker:022::022::022:

              Comment


              • #8
                Aktiviti sampingan main bowling....???
                perghhh....
                nice nice nice....
                mmg akn pergi punyer....:011::011::011:
                Selangkah Untuk Menjadi Seorang Trader...


                Comment


                • #9
                  deale 2 besor / 1 baby besar 1 baby kecik\

                  nak melontar jamrah..ehh silap melontar bola jugak
                  hehehehehe

                  Comment


                  • #10
                    saye nk join juge...insyaAllah

                    angelus / 2 dewasa / 3 kanak-kanak


                    I LOVE What I Do

                    Comment


                    • #11
                      bestnyer......leh bawak sanak saudara x? ehehe

                      Comment


                      • #12
                        Yang nak join tu sila bagi nama ikut format cam nurmalam suruh tu. Nama akan diupdate di 1st post
                        "Saya menyertai Nogold Speakout"

                        Comment


                        • #13
                          nak juin....


                          jahar / sensorang :dft005:

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by nurmalam View Post
                            Salam lebaran untuk semua...

                            Sempena tibanya Syawal yang mulia ini,pasti ramai yang tertunggu-tunggu majlis rumah terbuka yang seumpamanya (ala2 bukak posa ari tu)...

                            Adalah dimaklumkan bahawa semua warga nogold adalah dijemput....seisi keluarga...sehubungan itu warga nogold yang berminat untuk hadir ke majlis berikut,dapatlah memberi kerjasama dengan memasukkan nama2 kalian ke senarai di thread ini...(untuk kira makan)...kalau xcukup,nnt ada yg marah pulak...:011:

                            Butiran majlis tersebut adalah seperti berikut:

                            Tarikh : 3 Oktober 2009
                            Hari : Sabtu
                            Masa : 2petang - 4petang
                            Tempat : Pool Side , Bukit Jalil Golf & Country Resort (Kelab yg sama buka posa ari tu)

                            Aturcara majlis adalah seperti berikut (anggaran):

                            2.00 petang : Majlis makan bermula :004:
                            Acara nyanyian raya oleh ahli2 yg sudi & sporting :045:
                            Penyampaian hadiah nogold bid (yg belum dapat)
                            Penyampaian hadiah nogold superstar & aidilfitri edition
                            Penyampaian hadiah2 khas/cabutan :032:
                            Ucapan penutup
                            Bersurai

                            ************************************************** ******

                            > untuk sesiapa yang nak hadir,sila masukkan senarai nama anda seperti berikut :
                            nama / bil dewasa / bil kanak2
                            (contoh : UFO / 2 dewasa / 2 knk2 )

                            > untuk xtvt selingan (boling),saya boleh arrangekan jika nak booking awal...mungkin sebelum @ selepas (sila beri komen & pendapat)

                            sekian,terima kasih

                            yang menjalankan tugas...:003::003::003::003:
                            (harap bagi kerjasama noh...):021:

                            ************************************************** *******

                            1. tennoajak / 2 dewasa / 2 kanak2
                            2. deale 2 besor / 1 baby besar 1 baby kecik
                            3. angelus / 2 dewasa / 3 kanak-kanak
                            4.
                            pakaian camane?? :021:

                            Comment


                            • #15
                              alonso / sensorang saje:011:

                              Comment

                              Working...
                              X