Announcement

Collapse
No announcement yet.

Transfer factor elak/cegah/sembuh penyakit kronik !!!!

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Transfer factor elak/cegah/sembuh penyakit kronik !!!!

  Syarikat yang menawarkan kita sebuah kesihatan dan kewangan yang hebat ini adalah dari 4LIFE Research, sebuah syarikat yang berpengalaman dalam bidang menyelidik dan mencipta pemakanan tambahan dari Sandy, Utah, USA. Telah mula beroperasi sejak tahun 1998 dan syarikat ini mempunyai pasukan R&D sendiri (Research & Development) yang terdiri dari para pakar saintis terkemuka.

  Sijil paten Transfer Factor untuk 4LIFE4LIFE Research terkenal dengan produk terulung mereka iaitu sebuah produk pembina antibodi badan, 4LIFE TRANSFER FACTOR. Produk ini telah disahkan oleh para saintis diseluruh dunia sebagai PRODUK PALING TERBAIK atau PRODUK NO 1 DI DUNIA dalam penguatan sistem imun untuk badan manusia. Produk Transfer Factor ini telah diPATEN oleh 4LIFE dan hanya syarikat 4LIFE sahaja yang boleh mengusaha dan mengedarkannya.

  Kini, 4LIFE Research telah berkembang hampir ke serata dunia dengan membuka pejabat di setiap negara. Lebih dari 40 buah negara telahDato Pahamin Rajab menikmati kesihatan dan kewangan yang diberikan oleh syarikat yang hebat ini. Dan akhirnya pada tahun 2004, 4LIFE telah mulakan perniagaannya di negara kita, Malaysia. Lokasi pejabat 4LIFE terletak di Unit5.02, Tingkat 5, Amcorp Tower, Petaling Jaya, Selangor (gambarajah diatas). Pengerusi untuk 4Life Research Sdn Bhd (575339-A) di Malaysia ialah Dato Pahamin A Rajab.

  Pada tahun 2003, 4LIFE telah dinobatkan oleh sebuah majalah terkemuka, INC500, sebagai syarikat no 1 dalam industrinya di Amerika Syarikat. Setiap tahun majalah ini akan menyenaraikan 500 buah syarikat persendirian yang paling pesat berkembang di rantau USA dan 4LIFE Research terletak ditangga ke 15. Ini adalah satu pengiktirafan hasil daripada produk utama 4LIFE, iaitu 4LIFE TRANSFER FACTOR.

  012-2876814- NAZ

 • #2
  APA ITU TRANSFER FACTOR?

  - Transfer Factor ialah sebuah Molekul Pendidik Sistem Imun (Immune IQ) yang boleh meransang sistem imun untuk menyerang semua jenis sel-sel rosak atau sel berpenyakit di dalam badan.

  - 1 biji Transfer Factor berpotensi mengenali lebih dari 100,000 jenis kuman, virus, kulat, parasit, bakteria, sel kanser dan sebagainya.

  - Transfer Factor di ekstrak daripada kolostrum (susu awal lembu) dan kuning telur tetapi ia tidak mengandungi antibodi khusus (cassein dan immunoglobulin) seperti yang terdapat di dalam kolostrum (haiwan). Oleh itu, Transfer Factor DIJAMIN 100% tidak memberi kesan allergi kepada pengguna.

  - Selain itu, kuantiti Transfer Factor di dalam 45,000mg kolostrum adalah hanya 600mg. Ini bermaksud kekuatan 1 biji pil Transfer Factor adalah sama dengan 75 – 100 biji pil kolostrum.

  - Transfer Factor tiada kadar toksik, tiada kesan sampingan dan selamat untuk semua peringkat usia termasuk warga tua dan bayi.


  HUBUNGI SAYA 012-2876814

  Comment


  • #3
   Kenapa No 1?

   Plan pemasaran compressed uni-level yang membayar bonus ACTUAL TERTINGGI DI DUNIA & dicipta khas supaya ahli-ahli baru & juga ahli sambilan mudah raih pendapatan tinggi dalam waktu yang singkat.

   Pelan pemasaran MLM kebanyakannya jenis yang kayakan leader dan syarikat sahaja dimana ahli part timer sukar mendapat pendapatan yang agak memuaskan. Dari kajian, ramai ahli MLM mendapat pendapatan dalam purata RM20 sahaja sebulan walaupun telah keluarkan modal lebih dari itu. Tidakkah anda lihat sekitar anda dari beribu orang yang sertai MLM berapa ramai yang hanya part timer atau separuh masa dan adakah mereka berjaya? Tidakkah anda sedar segelintir yang kaya itu adalah mereka yang memberi sepenuh tumpuan? Kini sudah ada pelan yang menyebelahi ahli yang separuh masa untuk sama-sama berjaya.

   Ketahui bagaimana ahli yang masih baru boleh mendapatkan pool bonus atau untung jualan dari ahli-ahli lama seluruh dunia? Ahli lama yang menjual, ahli baru merasa untungnya!

   Payout tertinggi dengan bukti dibawah:

   Amway: 25.7%
   Source: Amway Asia Pacific, U.S. Securities & Exchange Commission, Form SC 13E3, March 30, 2000

   Nature?s Sunshine: 44.3%
   Source: Arthur Anderson LLP, Certified Public Accounts, February 6, 2001

   NuSkin: 39.2%
   Source: PricewaterhouseCoopers, LLP, Certified Public Accounts, February 12, 2001

   Mannatech: 41.3%
   Source: PricewaterhouseCoopers LLP, Certified Public Accountants, February 27, 2001

   Usana: 38.2%
   Source: Grant Thornton LLP, Certified Public Accountants February 2, 2001

   Advantage Marketing Systems: 41.1%
   Source: Deloitte & Touch LLP, Certified Public Accountants, April 12, 2001

   Herbalife: 35%
   Source: U.S. Securities & Exchange Commission Form 10Q, May 14, 2001

   4Life Research: 64%
   Source: Grant Thornton LLP, Certified Public Accountants June, 2001


   TIDAK DI NAFIKAN SEMAKIN RAMAI AHLI2 MLM YANG MENYERTAI 4LIFE.COM INI HUBUNGI SAYA 012-2876814 NAZMAN

   Comment

   Working...
   X