Announcement

Collapse
No announcement yet.

T-shirt : I Got Scammed ;) + 12dp + Antiscam (sekadar Cadangan - Blom Ada Izin Tuan Besar Lagi)

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • T-shirt : I Got Scammed ;) + 12dp + Antiscam (sekadar Cadangan - Blom Ada Izin Tuan Besar Lagi)

    curiositykat wrote:
    Aku nak satu gak...

    Tinggi: 165cm
    Berat: 110kg
    Ukurlilit pinggang: 40++

    ..walaupun aku gemuk tapi aku hensem...

    aku prefer size XXL, kaler hitam

    p/s kalo aku amik dua kaler, kasi la diskaun beb...
    hahha.dont worry..hensem tak hensem ka,smua leh.hiphop ka, dandut ka,irama msia ka, zapin kaa..meh mehhh..smua saiz ada. :hammer: :hammer: :hammer:

  • #2
    Re: T-shirt : I Got Scammed

    UniqueSpect wrote:
    KO nak buat Print Ke SULAM

    Kalo nak SULAM kasi aku la..ehehe :-D

    print pon leh gak
    sulam biasanya utk kolar.ni print blok.meh meh.tunggu greenlight guna nogold.com dulu aa.sambil tu2 kita meriahkan arena anti-scam kat nogold ni. :-D :-D :-D

    Comment


    • #3
      Re: T-shirt : I Got Scammed

      hehheh...t-shirt yg mungkin sedang dinanti-nanti oleh semua ahli...

      Comment


      • #4
        Re: T-shirt : I Got Scammed

        meh mehh..offer baru for PROOOO 12DPPPPPP!!!!!jommmmmmm!!! :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

        Comment


        • #5
          Re: T-shirt : I Got Scammed

          kan aku dah ckp ramai yg nk..hehe

          Comment


          • #6
            Re: T-shirt : I Got Scammed

            bunny wrote:
            kan aku dah ckp ramai yg nk..hehe
            aku rasa nak guna sistem referal gak la..sapa leh tarik 5org (1 sponsor tarik 5 org= 6 baju) maka si sponsor akan dapat discount RM5.amacam???worait tak???wkakakaka..jomjom sementara tunggu green light tokeyyyy!!! :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

            Comment


            • #7
              Re: T-shirt : I Got Scammed

              haha boleh lak mcm tu kan..hehe

              Comment


              • #8
                Re: T-shirt : I Got Scammed

                UPDATE: antiscamm!!!!!!! meh meh..akutakder keja..jom vote!!!

                MAKE PROFIT NOT WAR

                :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

                kronikloops wrote:
                askum guys..aku nak buat t shirt ni.kalo korang nak meh submit nama.uhuuh.mana la tau kot2 aku leh buat biz kat sini.err..leh buat biz kat nogold ni ker?wakkakak

                [img align=left]http://img430.imageshack.us/img430/1568/igotscammed1ek.gif[/img] :-D :-D

                p/s: belom dapat approve dari owner nogold.com lagi.so takleh letak nogold.com kat baju.thx riezone sbb ingtkan.
                apa2 pun..leh pk pk dulu. :-D

                aku target dalam 20helai ok baru aku start printing.takyak kasik duit dulu.yang konpom <RM25.00.tak lebih.kalo ramai laeee pasti murahhhh!!!!

                UPDATE: 12DP PRO's!!!
                [img align=left]http://img460.imageshack.us/img460/2483/12dp21yu.gif[/img]

                UPDATE: antiscam
                [img align=left]http://img370.imageshack.us/img370/2042/makeprofit6sq.gif[/img]

                Comment


                • #9
                  nak oder bole tak?:005:

                  Comment

                  Working...
                  X