Announcement

Collapse
No announcement yet.

tolong aku yg buta IT ni...

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • tolong aku yg buta IT ni...

    kenapa yer ade sesetengah thread kt nogold nih aku x boleh buka die tulis Malware Detected!
    Sesiapa yg pernah kena mcm aku dan mcm mana hendak menyelesaikannya???...

    # mod kalau aku salah tempat tolong alihkan yer...

  • #2
    aku pon kuar gak bila guna gugel chrome

    Comment


    • #3
      Originally posted by akay View Post
      aku pon kuar gak bila guna gugel chrome
      aku pon guna google chrome...
      yg guna google chrome jer ke yg kene???...
      pasal aku memang gune google chrome jer...

      Comment


      • #4
        aku rase tu sume sbb cookies je yg nak save data
        pahtu chrome pon detect camtu
        allow je
        takpe ade tu
        Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
        "The Killing Machines"

        Comment


        • #5
          Originally posted by Alarmist View Post
          aku rase tu sume sbb cookies je yg nak save data
          pahtu chrome pon detect camtu
          allow je
          takpe ade tu
          Thanks...
          kalau allow jer x de efek ke kt komputer???...
          takut nnti komputer x boleh on ke...

          Comment


          • #6
            Originally posted by Alarmist View Post
            aku rase tu sume sbb cookies je yg nak save data
            pahtu chrome pon detect camtu
            allow je
            takpe ade tu
            aku klik ok je..
            stakat ni xde masalah pon..

            Comment


            • #7
              xder apa lah tu kenny.........

              kaspersky aku pn detect gak.....

              Comment


              • #8
                Originally posted by fitrie View Post
                Thanks...
                kalau allow jer x de efek ke kt komputer???...
                takut nnti komputer x boleh on ke...
                lagi satu skang kite pakai gateway
                sebab tu la dia nak save cookies data dalam gateway tu
                tu pasal kalo tk tick "remember me" bleh jadi logout balek bile masuk page:045::035:
                Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
                "The Killing Machines"

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Alarmist View Post
                  lagi satu skang kite pakai gateway
                  sebab tu la dia nak save cookies data dalam gateway tu
                  tu pasal kalo tk tick "remember me" bleh jadi logout balek bile masuk page:045::035:
                  masih x faham...
                  :021::021:
                  anyway thanks for info...
                  nnti aku search and research istilah2 kt atas nih...
                  mne tahu dpt jd ggeng2 IT yg x bertauliah...
                  :011::011::011:

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Alarmist View Post
                    lagi satu skang kite pakai gateway
                    sebab tu la dia nak save cookies data dalam gateway tu
                    tu pasal kalo tk tick "remember me" bleh jadi logout balek bile masuk page:045::035:
                    naper kekadang nk login kena 'tendang'.??......2-3x try baru dpt login.......

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by zCk View Post
                      naper kekadang nk login kena 'tendang'.??......2-3x try baru dpt login.......

                      aku pon ade kene jgk
                      salah password kot:005::005::005:
                      Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
                      "The Killing Machines"

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Alarmist View Post
                        aku pon ade kene jgk
                        salah password kot:005::005::005:
                        psswd auto......:dft011::dft011::dft011::dft011:

                        xpun dah login......bila quote utk reply.......kena login balik.....:030::030::030:

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by zCk View Post
                          psswd auto......:dft011::dft011::dft011::dft011:

                          xpun dah login......bila quote utk reply.......kena login balik.....:030::030::030:
                          kang aku dah ckp
                          kene tick "remember me" tu:031::007:
                          Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
                          "The Killing Machines"

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Alarmist View Post
                            kang aku dah ckp
                            kene tick "remember me" tu:031::007:
                            mana pasan.........:026::026::026:

                            terus baca last posting jer.....:048::048:

                            Comment


                            • #15
                              muahaha... aq pown kne cam2 gak ary 2 owh... bengkek giler woo....:dft007:.. seb bek ade org tlg bgtau

                              Comment

                              Working...
                              X