Announcement

Collapse
No announcement yet.

boringnyer............

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • boringnyer............

    salam,
    Mood kita berbeza ....
    ada masa kita rasa tidak tahu nak buat apa...:102:
    mati kutu dibuatnya..:35:
    satu habit yg tidak baik sebenarnya....
    untuk menghilangkan rasa buntu ,jemu atau boring
    sesapa yang ada petua atau idea yg baik untuk kita
    lakukan pada masa lapang kita....silakanlah berikan pendapat...

    terima kasih...
    "I'm in Nogold Speakout"
    ______________Bagiku tak jumpa maka tak kenal.....

  • #2
    Nard kalo boring ke marah ke.. Nard tido..
    tido semahu2 nya..
    Nard tak kacau orang.. Orang pon tak kacau Nard..
    Pendek kata Silent mode.. :4::4:
    "Today is the great mental mental cleansing day. Throw away all that binds you to the past; all that hurts you. Discard everything in garbage;clean your heart; prepare it for a new life"

    Comment


    • #3
      Originally posted by Nard Wawa View Post
      Nard kalo boring ke marah ke.. Nard tido..
      tido semahu2 nya..
      Nard tak kacau orang.. Orang pon tak kacau Nard..
      Pendek kata Silent mode.. :4::4:
      masalahnya Nard...dah xlarat nk tido dah....
      tido banyak2 pun xbagus...bila bngun badan letih semacam....:102:
      "I'm in Nogold Speakout"
      ______________Bagiku tak jumpa maka tak kenal.....

      Comment


      • #4
        apa kata cik maria citer skit latar blakang diri........

        nama, asal mana, umur brapa, dah kawin lum, anak brapa.......

        baru la xder boring......

        Comment


        • #5
          Originally posted by mariahassan View Post
          masalahnya Nard...dah xlarat nk tido dah....
          tido banyak2 pun xbagus...bila bngun badan letih semacam....:102:
          Kalo tanak tdo..
          Layan Nogold.. Facebook..
          Leh bercucuk tanam.. bukak restaurant..
          macam2 ada..
          Takpon call org tersayang kata
          "Saya boring ari ni.. layan saya cakap atau kamu cte2"
          "Today is the great mental mental cleansing day. Throw away all that binds you to the past; all that hurts you. Discard everything in garbage;clean your heart; prepare it for a new life"

          Comment


          • #6
            Originally posted by zCk View Post
            apa kata cik maria citer skit latar blakang diri........

            nama, asal mana, umur brapa, dah kawin lum, anak brapa.......

            baru la xder boring......
            ni cam nk merisik ja..:4:.lg la boring....:102:
            kalo sibuk2 citer pasal diri kita kat umum....:114:
            "I'm in Nogold Speakout"
            ______________Bagiku tak jumpa maka tak kenal.....

            Comment


            • #7
              Originally posted by Nard Wawa View Post
              Kalo tanak tdo..
              Layan Nogold.. Facebook..
              Leh bercucuk tanam.. bukak restaurant..
              macam2 ada..
              Takpon call org tersayang kata
              "Saya boring ari ni.. layan saya cakap atau kamu cte2"
              cian Nard...syg jugak Nard kat sy.yerrr....:21:
              bg idea bagus boleh gak ikut...
              tapi nk bukak restaurant tu
              cam lekat air liur la puasa2 nih....:4:
              "I'm in Nogold Speakout"
              ______________Bagiku tak jumpa maka tak kenal.....

              Comment


              • #8
                Originally posted by mariahassan View Post
                cian Nard...syg jugak Nard kat sy.yerrr....:21:
                bg idea bagus boleh gak ikut...
                tapi nk bukak restaurant tu
                cam lekat air liur la puasa2 nih....:4:
                ni restaurant tipu2 je dalam facebook..
                tp leh terliur gak..
                Adoi.. pengaruh main restaurant lak.. :4::4:
                "Today is the great mental mental cleansing day. Throw away all that binds you to the past; all that hurts you. Discard everything in garbage;clean your heart; prepare it for a new life"

                Comment


                • #9
                  Originally posted by zCk View Post
                  apa kata cik maria citer skit latar blakang diri........

                  nama, asal mana, umur brapa, dah kawin lum, anak brapa.......

                  baru la xder boring......
                  asal boring je cite biodata diri..gila ke hape??

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by alonso14 View Post
                    asal boring je cite biodata diri..gila ke hape??
                    hehehehe tu pasal nak ilang kan boring la kot
                    korang tak mo tanya biodata aku ke hehehehe
                    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
                    I'm good friend like a computer
                    I 'enter' ur life,
                    'save' u in my heart,
                    'format' ur problems,
                    'shift' u 2 opportunities
                    and never 'delete' u from my memory

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Nard Wawa View Post
                      ni restaurant tipu2 je dalam facebook..
                      tp leh terliur gak..
                      Adoi.. pengaruh main restaurant lak.. :4::4:
                      kalo duit NG$ leh guna bukak restaurant....mmg leh bukak...
                      dah cecah NG$100000....:4::10:
                      tapi buntu....hampeh...
                      xsempat bid...tup2 dah ada winnernya...
                      apa pun tahniah Nard dah dpt habuan....:10::113:
                      "I'm in Nogold Speakout"
                      ______________Bagiku tak jumpa maka tak kenal.....

                      Comment


                      • #12
                        kita g masak untuk berbuka dulu yer....
                        "I'm in Nogold Speakout"
                        ______________Bagiku tak jumpa maka tak kenal.....

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by mariahassan View Post
                          kita g masak untuk berbuka dulu yer....
                          heheheeh ok latu boring je gi masak
                          kasi sedap tau putat nak join nanti hehehe
                          Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
                          I'm good friend like a computer
                          I 'enter' ur life,
                          'save' u in my heart,
                          'format' ur problems,
                          'shift' u 2 opportunities
                          and never 'delete' u from my memory

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by putat76 View Post
                            heheheeh ok latu boring je gi masak
                            kasi sedap tau putat nak join nanti hehehe
                            putat ni mcm duk sebelah umah pulak nk join....
                            kalo dekat2 sy hanta bg putat rasa....
                            "I'm in Nogold Speakout"
                            ______________Bagiku tak jumpa maka tak kenal.....

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by alonso14 View Post
                              asal boring je cite biodata diri..gila ke hape??
                              baru la "orng lain" xboring.........

                              Comment

                              Working...
                              X