Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gadis sekolah asrama jd lauk kenduri 10 jantan

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gadis sekolah asrama jd lauk kenduri 10 jantan

    KUALA LUMPUR: Tindakan seorang pelajar menyusup keluar dari asrama semata-mata untuk berjumpa teman lelakinya mengundang padah apabila dirogol lebih 10 lelaki di sebuah rumah di Wangsa Maju, petang kelmarin.

    Pelajar malang terbabit pada mulanya dikatakan keluar dari asramanya berseorangan tanpa diketahui warden sejurus tamat waktu persekolahan bersama-sama pelajar lain yang tidak tinggal di asrama.

    Difahamkan, mangsa yang berusia 15 tahun memang berjanji dengan teman lelakinya untuk bertemu di luar sekolah dan sejurus dapat menyusup keluar, dia terus menghubungi teman lelakinya itu.

    Menurut sumber polis, mangsa kemudian menunggu teman lelakinya itu di satu lokasi yang dijanjikan sebelum dibawa menaiki sebuah kereta.


    “Mangsa kemudian dibawa bersiar-siar sebelum singgah di sebuah rumah di Wangsa Maju. Di rumah itu, mangsa dirogol lebih daripada 10 lelaki tidak dikenali dipercayai rakan teman lelakinya itu.


    “Selepas dirogol, mangsa dihantar pulang ke asramanya. Mangsa yang terdesak dan trauma dengan kejadian itu menceritakan kejadian yang berlaku kepada warden asramanya,” katanya.

    Mangsa dibawa warden asrama itu membuat laporan di Balai Polis Hulu Klang.

    Sumber terbabit berkata, beberapa jam selepas laporan dibuat, polis menahan beberapa suspek di sekitar Hulu Klang untuk siasatan lanjut.

  • #2
    Sula semua 10 jantan tu. Memang salah perempuan tu lari keluar tapi tindakan merogol tu SALAH.

    Comment


    • #3
      Originally posted by cordelia View Post
      Sula semua 10 jantan tu. Memang salah perempuan tu lari keluar tapi tindakan merogol tu SALAH.
      mula2 dgr simpati...
      pastu dah tak rasa apa2 sgt...

      byk sgt citer camni...
      rasanya kalau kumpul berita 2 minggu sebelum ni, boleh kata setiap hari ada kes camni...
      tapi tetap jadi gak...
      student ni tak baca paper ker??? ataupun diorang asyik baca majalah playboy malaysia tu???

      Comment


      • #4
        kdgn2 bukan apo budak2 sekolah nih... diorg teringin camne kene rogol... tu yg buat perangai camtu


        I LOVE What I Do

        Comment


        • #5
          Originally posted by angelus View Post
          kdgn2 bukan apo budak2 sekolah nih... diorg teringin camne kene rogol... tu yg buat perangai camtu
          ERk....Buleh ker macam tu...:39::4::10:

          Comment


          • #6
            Originally posted by angelus View Post
            kdgn2 bukan apo budak2 sekolah nih... diorg teringin camne kene rogol... tu yg buat perangai camtu
            huh.. akak ni taula mlm jumaat.. mlm kang.. :21::10:

            Comment


            • #7
              kena rogol pun teringin gak ker???
              dasyat ler budak sekolah camtu...

              Comment


              • #8
                Originally posted by kni View Post
                kena rogol pun teringin gak ker???
                dasyat ler budak sekolah camtu...
                die teringin yang nak rogol die sorang jer
                last2 amik ko 10 kepale:21::21::21:

                Comment


                • #9
                  Originally posted by eddie88 View Post
                  die teringin yang nak rogol die sorang jer
                  last2 amik ko 10 kepale:21::21::21:
                  isk x baik gelak kn bdk pompn tu..

                  tp salah dak tu gak kn??

                  Comment


                  • #10
                    semakin banyak kes2 mcm ni..dunio2..

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by eddie88 View Post
                      die teringin yang nak rogol die sorang jer
                      last2 amik ko 10 kepale:21::21::21:
                      klu sampai seploh kepala tu sedap ke azab?????
                      :21::21:

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by spylulu89 View Post
                        isk x baik gelak kn bdk pompn tu..

                        tp salah dak tu gak kn??
                        gelakkan memang tak baik...

                        tapi budak tu pun patut tanggungsalah gak..

                        Comment


                        • #13
                          dh gatai ngat...ambik bagi...kecik2 xmo mampus..besar2 menyusahkan mak bapak...adoi..

                          Comment


                          • #14
                            sebatan,...

                            gler la dorang, hukum sebat wo klu kantoi. mampos jerk.. selisih. klu nk sgt, cari ar chia ker. apara.. otak ltak kat pale lutut... sebat..sebat..
                            JOM JOIN FORUM ADSENSE MESIA


                            Comment


                            • #15
                              gila..thread aku rupenya:21:

                              Comment

                              Working...
                              X