Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ada Sapa2 Nak Kirim Barang Dr Jepun?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ada Sapa2 Nak Kirim Barang Dr Jepun?

    hmmm bagus la ko ni bzzt, siap open offer...
    tapi memandangkan ko mmg duduk sane..okler, senang nak pegi carik barang...last year aku gi sane 2 weeks, time xmas ngan newyear, peh...mmg gile aa new year sale die... fukubukuro die...mmg bleh buat org bankrap...mcm aku balik msia hehehe

    yg nak pesan katana tu..kat msia ade byk jual..pegi kat lelong.com....search for katana...dalam rm100 jek...aku beli haritu..tapi nasib baik dapat beli yg tak ditumpulkan...dapat yg tajam leh sembelih org..skang most yg jual, diorg dah tumpulkan...kalau tak, kalau ko kne roadblock kete, ade pedang tu and tajam....siap la kne reman....

    yang pesan2 gundam tu..kat akiba tu murah la jugak..tapi baik pesan mende2 yg tak dpt/rare kat msia, mcm parts ke ape ke, baru le worth it..

    bzzt, aku pon maybe akan pegi sane this coming haru hehehhe

  • #2
    Re: Ada Sapa2 Nak Kirim Barang Dr Jepun?

    nak kirim ayumi hamasaki boleh?
    heheh jgn mara arr... :-D

    Comment


    • #3
      Re: Ada Sapa2 Nak Kirim Barang Dr Jepun?

      Allo ...

      Bro ... nak kirim part kete bulih tak ??? bulih laaaaaaa , ala , bukan mintak bawak balik enjin seketol pon ... nak sport rim jer ... bulih tak ???

      Slamat ...

      Comment


      • #4
        bile mintak kirim brg lg x?
        :005:
        |huh|

        Comment


        • #5
          hahahhahaampeh:026::026:

          Comment


          • #6
            hahahaampes bila punya nih.........
            sejak bila qree jd pengorek tegar nih..

            Comment


            • #7
              Originally posted by zCk View Post
              hahahaampes bila punya nih.........
              sejak bila qree jd pengorek tegar nih..
              bru nak kirim zanbaktu tadi..:011::011:

              Comment


              • #8
                Originally posted by kingnorth View Post
                bru nak kirim zanbaktu tadi..:011::011:
                baik kirim nanao-can............:005::005:

                Comment


                • #9
                  Originally posted by zCk View Post
                  baik kirim nanao-can............:005::005:
                  nanao chan satukk.. pastu packing nemu sekali yer:011::011:

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by kingnorth View Post
                    nanao chan satukk.. pastu packing nemu sekali yer:011::011:
                    aku bru tengok fairy tail anime....
                    klasik lukisan dia....cam drgn ball pn ada.......
                    menarik gak la....

                    p/s mana nk tengok set zanpaktu tuh?? ye ke ada jual..

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by zCk View Post
                      aku bru tengok fairy tail anime....
                      klasik lukisan dia....cam drgn ball pn ada.......
                      menarik gak la....

                      p/s mana nk tengok set zanpaktu tuh?? ye ke ada jual..
                      dah ada ker anime? mana link dia..

                      yg zanbaktou tu kat sinin
                      http://www.swordsswords.com/browsepr...aru-Sword.html

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by kingnorth View Post
                        dah ada ker anime? mana link dia..

                        yg zanbaktou tu kat sinin
                        http://www.swordsswords.com/browsepr...aru-Sword.html
                        torrent lar.....tp bukan DB arr........

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by zCk View Post
                          torrent lar.....tp bukan DB arr........
                          nanti ar aku donlod..:028:

                          Comment

                          Working...
                          X