Announcement

Collapse
No announcement yet.

bakat anjing

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • bakat anjing

  Ada suatu iklan kerja kosong untuk jawatan setiausah di sebuah syarikat multinational. Iklan jawatan kosong itu menyenaraikan kriteria2 yang boleh menjawat jawatan tersebut. Kriteria nya adalah:

  -Mahir menaip laju dan tepat..

  -Mahir menulis rengkas

  -Mempunyai kemampuan dalam dua bahasa.

  Seekor anjing amat berminat dengan tawaran jawatan kosong tersebut. Beliau amat yakin dengan kebolehan yang ada pada dirinya.

  Semase temuduga..anjing itu diuji untuk menaip pantas dan penemuduga terpegun dengan kepantasan dan ketepatan anjing tersebut menaip...bukan itu sahaja anjing tersebut mahir bagaimana mengunakan spreadsheet dan email...Lalu penemuduga menguji anjing tersebut dengan ujian rengkas...dan sekali lagi anjing tersebut membuat penemuduga kagum kerana anjing tersebut dapat menulis rengkas dengan 120patah perkataan seminit...

  Dan untuk ujian terakhir..penemuduga berkata kepada anjing tersebut..."Melihat dengan segala kemampuan yang kamu ada ..kamu memang layak dengan jawatan ini..tapi ada satu lagi apakah bahasa kedua anda"...

  Lalu anjing itu menjawab "Meowww..."

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------loyar buruk btol:4::4:

 • #2
  Cis....bahasa musuh ketat...

  Comment

  Working...
  X