Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jam Chopard = Start dari NG$10,000

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jam Chopard = Start dari NG$10,000

    Depan


    Belakang

    Spesifikasi:

    1 - Masih ok sebab baru seminggu beli
    2- Harga Yang berpatutan
    3- Jika malas nak bid sila direct PM saya.

    * Harga boleh runding
    CLICK to JOIN

    MAIN GAME DAPAT DUIT

  • #2
    NG$50k plak??? :39:

    Comment


    • #3
      tinggi nye starting bid.. :4:

      Ni termasuk kos untuk hantar/pos ke.... or.... tak termasuk?

      Comment


      • #4
        kalu bid terus -ve duit simpanan ni :20:

        Comment


        • #5
          Originally posted by akay View Post
          kalu bid terus -ve duit simpanan ni :20:
          :20::20:tu le...zu pun tak mampu nak bid..... tak berkemampuan.... Ng$ yg ada pun tak sampai lagi separuh dari minimum bid....:20:...... :20:

          Comment


          • #6
            Originally posted by zureyna View Post
            tinggi nye starting bid.. :4:

            Ni termasuk kos untuk hantar/pos ke.... or.... tak termasuk?
            aku rasa likik bid rege yg dia ltak mula2...

            Comment


            • #7
              Originally posted by zureyna View Post
              :20::20:tu le...zu pun tak mampu nak bid..... tak berkemampuan.... Ng$ yg ada pun tak sampai lagi separuh dari minimum bid....:20:...... :20:

              korek tabung pon xcukup nak bid jam tu :20:

              Comment


              • #8
                Originally posted by akay View Post
                korek tabung pon xcukup nak bid jam tu :20:
                ko punya tu lg sket je akay.. ko online & post dlm masa 2 hari ni tanpa henti... gerenti akan cukup jumlahnya tu...

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Gitaris Berapi View Post
                  aku rasa likik bid rege yg dia ltak mula2...
                  Zu lak rasa likik dah berubah fikiran dan naikkan minimum bid...:21:

                  ni..kalau ada yg bid barang ni...kaya le likik banyak NG$:105:

                  Comment


                  • #10
                    yg mana satu betul ni? NG$10,000 atau NG$ 50,000?

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by zureyna View Post
                      Zu lak rasa likik dah berubah fikiran dan naikkan minimum bid...:21:

                      ni..kalau ada yg bid barang ni...kaya le likik banyak NG$:105:
                      btul gak tu..

                      tp aku nmpak '* harga boleh dirunding'... camner tu??

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Gitaris Berapi View Post
                        ko punya tu lg sket je akay.. ko online & post dlm masa 2 hari ni tanpa henti... gerenti akan cukup jumlahnya tu...

                        nati nak bid yang lain xleh lak:21:
                        ko masuk gerenti leh menang tu :21:

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Gitaris Berapi View Post
                          btul gak tu..

                          tp aku nmpak '* harga boleh dirunding'... camner tu??
                          rasanye...ni option kot...dia buat Auction dan Buy it now,...serentak.... sapa malas bid..leh deal belakang ngan dia..harga ok dia jual terus..rasa zu le

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by zureyna View Post
                            rasanye...ni option kot...dia buat Auction dan Buy it now,...serentak.... sapa malas bid..leh deal belakang ngan dia..harga ok dia jual terus..rasa zu le
                            Betul lah tu kot. Tapi kalau dah masuk auction mana leh deal belakang. Kira rasuah tu :39::4:

                            Thread 1 lagi aku delete ye
                            "Saya menyertai Nogold Speakout"

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by likik83 View Post
                              Depan


                              Belakang

                              Spesifikasi:

                              1 - Masih ok sebab baru seminggu beli
                              2- Harga Yang berpatutan
                              3- Jika malas nak bid sila direct PM saya.

                              * Harga boleh runding
                              Is it original or a copy?

                              Comment

                              Working...
                              X