Announcement

Collapse
No announcement yet.

Apa yang boring tentang Liverpool

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Apa yang boring tentang Liverpool

    Sebagai peminat sejati kekadang ada gak yang kita tak berkenan tentang Liverpool. Tapi bukan bermakna kita akan membenci. Contohnya dah lama tak juara liga. Kelab asik takde duit. Player ni bla bla bla. etc.

    So korang luahkan lah isi hati korang
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  • #2
    liverpool mmg tak best...tu sebab boring...:21:

    Comment


    • #3
      :21::21:
      tak boring pun
      lucu jer
      the Oranje Forever!!!!

      Comment


      • #4
        mmg boring sebab owner mangkuk 2 ekor tu duit tarak.. beli kelab pun hutang pastu bila time nk beli player xde duit... nk buat stadium br pun x jadik.. hampeh punya owner!!

        Comment


        • #5
          ke sbb boring dgn sponsor??? slagi sponsor tu kasi mabuk, slagi tu la main pun mcm mabuk...

          Comment


          • #6
            liv boring sbb one man team ( skrng dah jd 2 men team )
            liv boring sbb main ntah apa2...tactical base...xder seni....boring...( bahasa kasar- main rogol jer...)
            liv boring sbb ada lucas....main cam arem....:21: ..tu pn selalu dpt main...
            liv boring sbb sponsor dia xbest, owner 2 ekor tu pn xbest.

            Comment


            • #7
              hahahaa....jahat tajuk thread :21::21:

              pada aku....liverpool mcm sejarah melayu ahh, hebat zaman dulu je
              tapi tak de ah boring sgt....:4::4:

              Comment


              • #8
                boring . aku assume nko tny pasal gameplay la ajak .
                bg aku sizen neh pool ade improvement .
                klo dlu ske maen ala ping-pong . asik long bol jer .
                mmg boring . baek aku lyn game wigan . spurs ke(aku x ske pon spurs . tp diorg maen ok jugak. bole lyn) .

                mcm dlu . winger maen cross bg kt winger sblh sana . torres duk tgh2 melopong . :21: ..
                skang dh ok . ade game laa .. aku x tgk sgt game pool . tgk hilite . xpon time lwn arsenal aku tgk full dan ade jugak la kdg2 boring2 lyn jer laa ..
                dh maen short pass . one touch .. orait ler .. (walopon belom x seseksi ARSENAL :10 . kiu . next sizen ade can .. :113:


                Comment


                • #9
                  boring sbb sponsor jek.....
                  boring bila kelab2 besar bole memborong player, liverpool dpt tgk jek.... :102:

                  Comment


                  • #10
                    dh lama x menang juara liga tu pn boring jgk, yg paling boring masa ni
                    team2 lain bersaing nk amik best player in the world tp team ni mcm
                    x de pe2, jual player lg ada lah nk cari duit

                    Comment


                    • #11
                      sebagai penyokong setia liverpool tak dinafikan 2 season yg lepas dan sebelumnya liverpool sememangnya team yg boring dari segi gameplay.

                      sebelum kehadiran torres, liverpool banyak bermain long ball dan mengharap kepada peter crouch (sebelum crouch adalah heskey).

                      tapi zaman dah berubah corak permainan dah semakin menarik dan boleh dikatakan 90% game liverpool season ni bercorak attacking kaw-kaw.

                      kpd yg berkata liverpool adalah 1 men or 2 mens team u should watch more football or read the news at least. liverpool kalahkan manyoo 4-1 tanpa gerrard and torres. dan kebanyakan game tanpa gerrard and torres liverpool menang so statement tu takleh diguna pakai lagi.

                      yes mmg betul liverpool dah lama tak menang league tapi bagi aku secara common sense nya kalau liverpool spent sama banyak mcm manyoo or chelski setiap season tapi tak menang league jugak maybe aku pun menyampah.

                      tgk squad depth pun dah tau. liverpool takde superstar kat bench takde world class player kat bench utk ditukar ganti berikutan jadual game yang padat.

                      dan apa yg tak pernah memboringkan aku ialah fans fans liverpool.. kalah ke menang ke tetap akan nyanyikan lagu You'll Never Walk Alone.. :1::1:

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by zick3y View Post
                        sebagai penyokong setia liverpool tak dinafikan 2 season yg lepas dan sebelumnya liverpool sememangnya team yg boring dari segi gameplay.

                        sebelum kehadiran torres, liverpool banyak bermain long ball dan mengharap kepada peter crouch (sebelum crouch adalah heskey).

                        tapi zaman dah berubah corak permainan dah semakin menarik dan boleh dikatakan 90% game liverpool season ni bercorak attacking kaw-kaw.

                        kpd yg berkata liverpool adalah 1 men or 2 mens team u should watch more football or read the news at least. liverpool kalahkan manyoo 4-1 tanpa gerrard and torres. dan kebanyakan game tanpa gerrard and torres liverpool menang so statement tu takleh diguna pakai lagi.

                        yes mmg betul liverpool dah lama tak menang league tapi bagi aku secara common sense nya kalau liverpool spent sama banyak mcm manyoo or chelski setiap season tapi tak menang league jugak maybe aku pun menyampah.

                        tgk squad depth pun dah tau. liverpool takde superstar kat bench takde world class player kat bench utk ditukar ganti berikutan jadual game yang padat.

                        dan apa yg tak pernah memboringkan aku ialah fans fans liverpool.. kalah ke menang ke tetap akan nyanyikan lagu You'll Never Walk Alone.. :1::1:
                        betol ke bro .. seigt aku game kt OT tuh torres ade skor jugak . gerrard pon ade .. torres tuh kompem aku igt vidic kne maen tuh . klo nko rujuk game laen aku x tau la . aku cite pasal game kt OT sizen bru neh


                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Titi The Legend View Post
                          betol ke bro .. seigt aku game kt OT tuh torres ade skor jugak . gerrard pon ade .. torres tuh kompem aku igt vidic kne maen tuh . klo nko rujuk game laen aku x tau la . aku cite pasal game kt OT sizen bru neh
                          mmg torres ada main....
                          vidic ni kalah bulu sket ngan torres...
                          main kat anfield camtu, kat OT pun camtu jugak...
                          dua-dua game kena kad merah....

                          Comment


                          • #14
                            Apa yang boring tentang Liverpool

                            boring pada sponsor jersynya.....calsberg....arak...!! :14:



                            ** jgn maro yo :9:

                            Comment


                            • #15
                              yang boringnya, sebab fan liverpool lah dulu kelab kelab EPL kena ban dari europe untuk beberapa tahun....
                              zaman kegelapan EPL....:102:

                              Comment

                              Working...
                              X