Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nogold dasat!!!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nogold dasat!!!

    click nih

    http://www.alexa.com/data/details/?url=www.nogold.com

    time aku click tadi:
    Traffic Rank for nogold.com: 380,679

  • #2
    Re: Nogold dasat!!!

    tahniah nogold! semoga panjang umur murah rezeki :-D

    Comment


    • #3
      Re: Nogold dasat!!!

      Tahniah MH, semoga panjang umor...ha ha ha ha

      Comment


      • #4
        Re: Nogold dasat!!!

        dengan member2 yang always support nogold, thats whylaa nogold dapat hits banyak

        Aku...hari2 bukak nogold, boleh kata tiap2 hari bila masuk opis, antara perkara yang aku surf dulu adalah nogold.com

        nogold is my 10 hottest link I surf everyday :-D 8-)

        Comment


        • #5
          Re: Nogold dasat!!!

          ya rite...nogold nie kire destinasi ako tiap masa....to get info n other valuable thing..... 8-)

          Comment


          • #6
            Re: Nogold dasat!!!

            Tahniah pada MH dan tak lupa jg pada semua ahli yg support nogold. Kalau takde nogold.com maka tiadalah vm & nvm dan kalau takde vm & nvm maka tiadalah nogold.com

            TAHNIAH KEPADA SEMUA!!!!!!

            Comment


            • #7
              Re: Nogold dasat!!!

              ahaha..mantap nogold.com..keep up the good job. :-x

              Comment


              • #8
                Re: Nogold dasat!!!

                >> SHABBASHH!! viva!! BrAVo!! AVanTO!! to all ppl in this web.. :-D



                -->> http://hyipfever.thegoldenchance.com/?rid=1104 <<--

                Comment


                • #9
                  Re: Nogold dasat!!!

                  So sapa yg rajin dan terrer BI ble tulis review la kat Alexa tu.. lagin naik rating nogold...

                  Write Amazon review about Nogold.com

                  :lol:

                  Comment


                  • #10
                    Re: Nogold dasat!!!

                    congrats to MH and semua member sbb naikkan hit nogold hehehe... banzaii!!!

                    Comment


                    • #11
                      Re: Nogold dasat!!!

                      good... nie perkembangan yg bagus... lagi pon antara site yg senang nak cari info dan update pasal HYIP auto surf dan byk lagi mengenai E-Biz... nak beli EG pon senang kat sini... tapi lately ni harga EG sakit mata wooo... hehehhe !! 8-)

                      Comment


                      • #12
                        Hari demi hari kita lalui, masa berlalu dgn pantas...
                        Di kala kebosanan petang ini, aku tak tahu nak buat apa..
                        Usually aku baca je berita kat forum nogold, forum yang aku masuk tiap2 hari sejak hari pertama aku register kat sini..

                        Aku teringat akan satu post masa yang dahulu. Post berkenaan dgn rank nogold time tu. Aku cari balik thread tu and finally aku dah jumpa thread ni balik. Alhamdullillah.. Aku check post2 lepas...Aku tgk rank nogold time tu and find out that nogold is ranked 526,804 pada 29 September 2005,kira kira 5 bulan yang lalu. Then kat thread ni, aku tgk rank nogold is 380,679 pada 15 Oktober 2005. Dalam masa lebih kurang 15 hari, nogold melonjak 146125 tempat. Aku baca balik thread ni, sikit je yang participate because time tu member nogold sikit lagi.

                        Di kala bosan dan tak tahu nak buat apa, aku pun bukak la alexa.com and aku check la traffic rankings for nogold.com. Aku amat terkejut apabila akdapat tahu bahwa ranking nogold skrang ni ialah 15,124(time post ni dibuat). Nogold melonjak lebih setengah juta posisi ke posisi ke 15,124(WOW!!!). Adakah aku bermimpi? Hehehe. aku tgk la statistik nogold, and find out that nogold pernah samapai posisi kurang dari 10,000(tak tahu actual figure)


                        Aku berharap agar nogold akan terus berkembang dgn pesat nya. Secara tak langsung aku kenal ramai kawan2 kat sini, aku kenal "sifu2" aku, aku blaja byk tentang dunia internet and aku dapat byk pengetahuan berguna dari members sekalian. Harapan aku semoga kita akan terus support Nogold pada masa yang akan datang...


                        "Hidup Nogold"
                        INSPEN's Graduate ---> www.inspen.gov.my

                        Comment


                        • #13
                          Cayalah... aku pun tak sangke... hehe... didalam aku hepi web aku dari angka 4 juta... jadik ke 2 juta lebih... sekali Nogold lagi hebat... hehehe bertambah hepi aku petang nih...

                          harap2 satu hari nanti nogold leh duduk top 500...


                          I LOVE What I Do

                          Comment


                          • #14
                            Congratulation..!! NoGold ibarat Newspaper aku setiap hari..lots of informations and updates!! Kalo tak bukak, tak sah daah...thAnks anyway!...weh kite support sampai jadi Top 100 laa..!!
                            Last edited by saturnxx; 02 Mar 2006, 05:41 PM.

                            Comment


                            • #15
                              Hidup nogold, aku tiap hari bukak nogold. Ranking dia ngan alexa.com sekarang, 15,124 . Ranking yang dasat ! Diharap rankingnya mencapai 500 satu hari nanti. Sama-samalah kita support ye!

                              Comment

                              Working...
                              X