Announcement

Collapse
No announcement yet.

Code Link Sdn. Bhd. (839035-T) www.codelink2u.com

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Code Link Sdn. Bhd. (839035-T) www.codelink2u.com

    Salam untuk semua warga NG

    Satu syarikat baru ingin saya perkenalkan disini yang mempunyai kekuatan produk yang diselidik dan dikilangkan sendiri oleh syarikat kumpulan.

    Code Link Sdn Bhd adalah merupakan syarikat pemasaran yang mengedarkan produk berasaskan herba dan pemakanan kesihatan untuk pasaran dalam dan luar negara. Merupakan anak syarikat kepada Bioalpha International Sdn. Bhd. yang beroperasi sebagai pengeluar serta mempunyai makmal kajian untuk penyelidikan produk tersendiri. Mempunyai pengiktirafan GMP, Halal serta Bionexus. Mempunyai kekuatan dalam penyelidikan serta pengeluaran produk berasaskan Cordycep dan Buah Naga.
    Kini syarikat membuka pasaran secara MLM untuk memperkenalkan produk ke pasaran.

    Info syarikat,
    Code Link Sdn. Bhd.
    25-4 Jalan 10/116B,
    Kuchai Entrepreneurs Park,
    Off Jalan Kuchai Lama,
    Kuala Lumpur

    Web syarikat, www.codelink2u.com

    Secara Umumnya,

    Produk awal sebagai pengenalan syarikat ke pasaran, Bkopi serta BCleanze.

    Plan Biz bermodal RM160 untuk membuka pasaran.

    Plan A : Imbuhan Tajaan RM15, Imbuhan Pairing RM30, maksima/hari 10 pasang. Imbuhan Perkembangan Kumpulan RM3000 x 2 setiap bulan. Imbuhan Matching hingga Level 4.

    Plan B : Imbuhan Unilevel 29% sedalam 6 level serta Imbuhan Universal Force Matrix 3 x 9, dari POOL syarikat.

    Info lanjut boleh hubungi 0192199430

    meh kite gegarkan bersama......

    Antara produk awal.....




    Web Replikasi group untuk memudahkan ahli mempromosi biz ini....dah ada, FREE

    info lanjut, layari

    www.dbc2u.net/?x=dreambiz

  • #2
    Plannya.......



    Comment


    • #3
      Assalamualaikum & Selamat pagi,

      Up skit thread nie, Nak sentuh mengenai Plan A untuk pagie nie.

      Dengan bermodal RM160, kita diberi pilihan 2 produk sama ada BKopi atau BCleanz. Produk akan dikurier terus ke rumah anda. Dengan pembelian produk berkenaan kita dah jadi ahli dan layak;

      Dapat Bonus Tajaan RM15

      Dapat Bonus Pairing RM30 setiap pasangan, maksima sehari 10 pasang

      Jika masuk dengan 1 akaun dapat matching bonus direct sponser sajer, jika 3 akaun dapat sampai level 2, jika 7 akaun dapat hingga 4 level. Setiap level 5%. Jadi total Matching bonus ada 20%. Yang cantiknya jika kekurangan modal, boleh mula dengan satu akaun sahaja TETAPI dapat upgrade untuk makan 4 level matching bonus HANYA dengan memastikan kumpulan kita berkembang 30 unit setiap KIRI dan KANAN kita. Tak perlu top-up xtra money.

      Dengan konsep Matching bonus, sebenarnya SATU kaki pun boleh dapat bonus Lumayan jika kita dapat sponser big player.

      Bonus berikutnya adalah Bonus Perkembangan kumpulan. Syarikat akan BAYAR SEKALI LAGI untuk unit yang telah dipair JIKA dalam 7 hari berturut-turut, Kiri Kanan kita menghasilkan 100 pair terkumpul. Setiap 100 pair berkenaan dapat lagi RM3000. Setiap bulan syarikat beri 2 cycle utk setiap akaun. Jadi kalau ada 1 akaun, potensinya sebulan RM6000. Kalau 3 akaun, darab sajer dengan RM6000.

      Dengan Modal RM160, kita boleh merasa semua bonus yang diperuntukan dalam plan A ini.

      InsyaAllah next time saya ulas Plan B plak.

      Ayoh gegarkan Codelink, cukup sesuai di zaman gawat nie. Modal Rendah, Sekali sahaja, Income berterusan

      web replikasi group dah siap, yang selalu mengadap komputer ada kelebihannya, surf & daftar FREE jeeee,

      www.dbc2u.net/?x=dreambiz

      Comment


      • #4
        Originally posted by dreambiz View Post
        Assalamualaikum & Selamat pagi,

        Up skit thread nie, Nak sentuh mengenai Plan A untuk pagie nie.

        Dengan bermodal RM160, kita diberi pilihan 2 produk sama ada BKopi atau BCleanz. Produk akan dikurier terus ke rumah anda. Dengan pembelian produk berkenaan kita dah jadi ahli dan layak;

        Dapat Bonus Tajaan RM15

        Dapat Bonus Pairing RM30 setiap pasangan, maksima sehari 10 pasang

        Jika masuk dengan 1 akaun dapat matching bonus direct sponser sajer, jika 3 akaun dapat sampai level 2, jika 7 akaun dapat hingga 4 level. Setiap level 5%. Jadi total Matching bonus ada 20%. Yang cantiknya jika kekurangan modal, boleh mula dengan satu akaun sahaja TETAPI dapat upgrade untuk makan 4 level matching bonus HANYA dengan memastikan kumpulan kita berkembang 30 unit setiap KIRI dan KANAN kita. Tak perlu top-up xtra money.

        Dengan konsep Matching bonus, sebenarnya SATU kaki pun boleh dapat bonus Lumayan jika kita dapat sponser big player.

        Bonus berikutnya adalah Bonus Perkembangan kumpulan. Syarikat akan BAYAR SEKALI LAGI untuk unit yang telah dipair JIKA dalam 7 hari berturut-turut, Kiri Kanan kita menghasilkan 100 pair terkumpul. Setiap 100 pair berkenaan dapat lagi RM3000. Setiap bulan syarikat beri 2 cycle utk setiap akaun. Jadi kalau ada 1 akaun, potensinya sebulan RM6000. Kalau 3 akaun, darab sajer dengan RM6000.

        Dengan Modal RM160, kita boleh merasa semua bonus yang diperuntukan dalam plan A ini.

        InsyaAllah next time saya ulas Plan B plak.

        Ayoh gegarkan Codelink, cukup sesuai di zaman gawat nie. Modal Rendah, Sekali sahaja, Income berterusan

        web replikasi group dah siap, yang selalu mengadap komputer ada kelebihannya, surf & daftar FREE jeeee,

        www.dbc2u.net/?x=dreambiz
        Yang Penting Plan nie TAK MEMBEBANKAN....... berbaloi dengan produk yang diperolehi, dengan SEKALI BELIAN, kita layak dapat bonus seterusnya bila ada pairing ataupun group kita berkembang walau dengan satu kaki....bonus Matching masih ada......

        Comment


        • #5
          Yang tinggal kat Kedah, Perlis dan P. Pinang, boleh hubungi saya 012-4930491 untuk keterangan lanjut.

          Comment


          • #6
            Gelombang Codelink telah mula melanda pasaran MLM terutama sebelah utara & tengah...... kebanyakan bergerak secara OFF LINE.

            Peluang untuk warga NG memecahkan market online ke seluruh pelusuk tanahair dengan web replikasi yang disediakan. Rebut peluang untuk menjadi PERINTIS mengempur Plan terbaru ini, TANPA downline masih ada peluang meraih income dengan PLan Universal syarikat seumpama plan worldpool yang dikira setiap bulan dan direfresh susunan hairaki incomenya setiap bulan.

            Flyer & Ringkasan Plan boleh didownload dari web dbc2u dalam Projek Star 1.

            Pra Daftar PERCUMA sekarang, anda sudah boleh buat promosi, url anda akan diaktifkan.

            info lanjut layari

            www.dbc2u.net

            Comment


            • #7
              Wakil-wakil Negeri sedang dicari untuk mempelopori biz ini,

              Buat masa ini, boleh dapatkan info lanjut dari rakan yang telah join

              Kawasan Utara berpusat di Sg. Petani & Pulau Pinang - Sdr Sarif 0194709769

              Kawasan Timur berpusat di Kota Bahru - Sdr Aziz 0139232161

              Kawasan Tengah berpusat di
              Seremban - Pn. Aini 0133437636
              Setapak, KL - Sdr Sayuti 0192292472
              Subang, Sg. Buluh - Sdr Nizam 0133831138
              Shah Alam, Puchong - Sdr Adnan 0193170287

              Kawasan Selatan berpusat di Batu Pahat - Sdr Khai 0177511937.

              Peluang masih baru, Pelancaran resmi belum diadakan lagi.

              Pradaftar secara PERCUMA, anda dah boleh promote...link anda akan terus diaktifkan, layari

              www.dbc2u.net/?x=dreambiz

              atau sms / call
              0192199430

              Comment


              • #8
                Originally posted by dreambiz View Post
                Wakil-wakil Negeri sedang dicari untuk mempelopori biz ini,

                Buat masa ini, boleh dapatkan info lanjut dari rakan yang telah join

                Kawasan Utara berpusat di Sg. Petani & Pulau Pinang - Sdr Sarif 0194709769

                Kawasan Timur berpusat di Kota Bahru - Sdr Aziz 0139232161

                Kawasan Tengah berpusat di
                Seremban - Pn. Aini 0133437636
                Setapak, KL - Sdr Sayuti 0192292472
                Subang, Sg. Buluh - Sdr Nizam 0133831138
                Shah Alam, Puchong - Sdr Adnan 0193170287

                Kawasan Selatan berpusat di Batu Pahat - Sdr Khai 0177511937.

                Peluang masih baru, Pelancaran resmi belum diadakan lagi.

                Pradaftar secara PERCUMA, anda dah boleh promote...link anda akan terus diaktifkan, layari

                www.dbc2u.net/?x=dreambiz

                atau sms / call
                0192199430
                Sistem syarikat sudah lengkap dengan view utk Force Matrik, bermakna bulan Julai ini akan menjadi titik permulaan untuk sama-sama kita gegarkan Codelink. Produk ke 3 keluaran Codelink juga telah siap packagingnya.

                Dah boleh letak di ruang pameran, sebelum nie ahli tak sabar, tanpa packaging luar pun kita rembat dulu untuk beri group rasa kelainan EKSTRAK BUAH NAGA + MADU.

                SPECIAL OFFER UNTUK WARGA NG.

                Sesaper yang buat pendaftaran FREE di web www.dbc2u.net dengan alamat lengkap boleh claim kat saya sampel produk Dragon Young. Syaratnya mudah......

                Lepas daftar, sms kat saya 0192199430 username anda serta alamat lengkap untuk saya poskan.

                Comment


                • #9
                  Ayuh bersama teamONLINE kami yg TERPANTAS....

                  Laman web percuma akan di berikan.

                  Jangan tension2 dgn biz anda yg lain!!! NO CONFLICK...

                  Tenangkan diri & menghilangkan 'tension'.

                  Jom Minum-minum sambil JANA WANG (untuk raya ni)

                  DAFTAR PERCUMA Dahulu di http://www.bestawaran.com/yeop09
                  ;-) GANDAkan WANG Anda di SINI (-:
                  >> Sykt 2nd Board NASDAC bagi PULANGAN Bulanan HEBAT <<

                  Comment


                  • #10
                    Gelombang Biz Terbaru E-Dagang telah bermula [ Syarikat MLM Terbaru milik Kerajaan (MTDC) Kilang bertaraf GMP & BiONEXUS ]
                    – peluang anda untuk menjadi ‘pioneer / perintis’ atau orang terawal menyertai.

                    Kerana anda yang terawal tahu

                    ANDA BERPELUANG MEMPEROLEHI antara RM300.00 HINGGA RM2,100.00 SEHARI DAN MEMPEROLEHI PENDAPATAN BULANAN antara RM3,000.00 HINGGA RM150,000.00 SEBULAN MELALUI PELUANG PERNIAGAAN BERKONSEPKAN e-DAGANG + NETWORK MARKETING (HYBRID).

                    TERBUKTI!!! Tgk web ni www.bestawaran.com
                    ;-) GANDAkan WANG Anda di SINI (-:
                    >> Sykt 2nd Board NASDAC bagi PULANGAN Bulanan HEBAT <<

                    Comment


                    • #11
                      ANDA BERPELUANG MEMPEROLEHI antara RM300.00 HINGGA RM2,100.00 SEHARI DAN MEMPEROLEHI PENDAPATAN BULANAN antara RM3,000.00 HINGGA RM150,000.00 SEBULAN MELALUI PELUANG PERNIAGAAN BERKONSEPKAN e-DAGANG + NETWORK MARKETING (HYBRID).

                      banyak tu....boleh cayer ker ni?

                      Comment

                      Working...
                      X