Announcement

Collapse
No announcement yet.

salam

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • salam

    assalamualaikum wbt,

    newly registered @ NG.com..

  • #2
    welcome... 3x..:113::4:

    Comment


    • #3
      hye ayeen..

      toce tQ.. :4:

      Comment


      • #4
        aloo akma...
        ni akma af ke..hehehhe

        bydaway..welkam to NG..
        leh kasi tau mana dpt info pasal ng ni yer..
        jawapan anda amat kami hargai tuk tujuan statistik..
        cewahhh

        Comment


        • #5
          Originally posted by deale30 View Post
          aloo akma...
          ni akma af ke..hehehhe

          bydaway..welkam to NG..
          leh kasi tau mana dpt info pasal ng ni yer..
          jawapan anda amat kami hargai tuk tujuan statistik..
          cewahhh

          hahaha deale!..

          baby amacam?. :4:

          statistik menunjukkan seperti saya mengenali anda!. :10:

          eeh..lupe..tq for the greeting!.

          Comment


          • #6
            Originally posted by akma View Post
            hahaha deale!..

            baby amacam?. :4:

            statistik menunjukkan seperti saya mengenali anda!. :10:

            eeh..lupe..tq for the greeting!.
            hahahha..ni yg cuak ni..
            aku tak kenal dia..dia nak kenal aku..
            cam glam la aku..hahaha
            siap leh tau aku ada baby la tu...
            bocor rahsia ku sudah...
            baru nak menggatai...
            ahkahkahkahkaa
            wei sape ni...
            aku tak kenal...hehehhe

            Comment


            • #7
              ko kan pemes deale.

              mana buleh tidak terkenal!.. :4:

              haa..nak menggatal eeh?. nnti lah kt g gatal2 lagik!..

              Comment


              • #8
                sungguh ke deale ini adelah deale dan bukan chip and dale

                Comment


                • #9
                  takpe..pelan pelan..

                  nnti aku tickle dulu mau tnya samada ini adalah deale atopun chip n dale!. :4:

                  Comment


                  • #10
                    hai Akma....
                    selamt dtg..:4:
                    meriahkan lg NG yg memang dah meriah....:4:
                    "I'm in Nogold Speakout"
                    ______________Bagiku tak jumpa maka tak kenal.....

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by mariahassan View Post
                      hai Akma....
                      selamt dtg..:4:
                      meriahkan lg NG yg memang dah meriah....:4:
                      haa..thanx mariahassan..

                      nak tnya lah..NG$ tu tuk ape ekceli?.

                      Comment


                      • #12
                        bersama kita memeriahkan NG ni :113:

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by akma View Post
                          haa..thanx mariahassan..

                          nak tnya lah..NG$ tu tuk ape ekceli?.
                          ok...nak tau lebih sila tanya mr Alarmist.... :1:
                          "I'm in Nogold Speakout"
                          ______________Bagiku tak jumpa maka tak kenal.....

                          Comment


                          • #14
                            ^ uh..taper taper taper.

                            dah tau dah kot dlm sesi mengobek thread tadik!.

                            tQ anyway!. :5:


                            RM100...tQ 4 da greeting..

                            Comment


                            • #15
                              hai akma...
                              a/s/l please?
                              hahaha

                              welkem to NG sis!


                              I LOVE What I Do

                              Comment

                              Working...
                              X