Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gahtering Port : McD CHERAS LEISURE MALL, Ahad 28 Ogos, 11am

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gahtering Port : McD CHERAS LEISURE MALL, Ahad 28 Ogos, 11am

    Assalamualaikom,

    Aku nak cadangkan apa kata kita set-kan satu tempat gathering setiap minggu utk ahli-ahli bersekutu nogold.com, sekurang-kurangnya kita bleh berkenalan dgn sesama ahli dan bertukar-tukar pendapat. Ada cadangan nak buat kat mane tak..?aku prefer kat kl & ampang ler..

    Cadangan 1:
    Aku cadangkan buat kat Starbucks Ampang sebab kat situ ada hotspot...senang nak browse..?

    Cadangan 2:

    Restoren mamak D'Klasik kat Tmn Cempaka Ampang, dkat dgn stesen LRT Cempaka dan stesen minyak Pertonas dan Caltex Cempaka.

    Ado laei tak..? :-D

  • #2
    Re: Gahtering Port

    aku cadang kita gath kat kenduri webmaster kita..hihihi..dekat skit aku nak join nih.

    Comment


    • #3
      Re: Gahtering Port

      nak kener tgk timing tuh yg susah tuh...

      Comment


      • #4
        Re: Gahtering Port

        wat sebulan sekali pun xper..janji jumpe..takpun pose dah nak dkat ni ape kata kita wat majlis buke pose ke? ada cadangan nak wat kat mane2 tak?

        Comment


        • #5
          Re: Gahtering Port

          zafen wrote:
          wat sebulan sekali pun xper..janji jumpe..takpun pose dah nak dkat ni ape kata kita wat majlis buke pose ke? ada cadangan nak wat kat mane2 tak?
          setuju2 ..bagus tuh.

          Comment


          • #7
            Re: Gahtering Port

            All Members Ur Welcome to Meet Us this coming September '05

            Date: 4th Sept. 2005
            Venue: M'cdonald, Cheras Leisure Mall, Cheras, Kuala Lumpur
            Time: 11.00am

            See u there!!

            Rgds,

            Comment


            • #8
              Re: Gahtering Port

              realreward wrote:
              All Members Ur Welcome to Meet Us this coming September '05

              Date: 4th Sept. 2005
              Venue: M'cdonald, Cheras Leisure Mall, Cheras, Kuala Lumpur
              Time: 11.00am

              See u there!!

              Rgds,
              confirm aa ?......ni bole la join coz dekat umah...yeah yeah

              Comment


              • #9
                Re: Gahtering Port

                Bagus.. bagus.. bagus nih... boleh tukar idea n pendapat sambil2.. kalau boleh biarlah ada makwer2 yang boleh join hehehehhehe..... cu all there !



                Best PAYING HYIP !

                http://egoldgames.net/hyip/?ref=azlan_ir
                http://www.expinvest-international.com/?ref=2263771
                http://www.priyasinc.com/investments/thx.php {Plz Insert 2263771 in memo Field when spend e-gold}

                Comment


                • #10
                  Re: Gathering Port

                  All Members Ur Welcome to Meet Us this coming September '05

                  Date: 4th Sept. 2005
                  Venue: M'cdonald, Cheras Leisure Mall, Cheras, Kuala Lumpur
                  Time: 11.00am

                  See u there!!

                  Rgds,
                  sekali lagi aku tak dapat pergi.. 5/9 tu ada clinical.. takpe lah.. next time.. nak jugak merasa realreward belanja :-D :-D

                  Comment


                  • #11
                    Re: Gathering Port


                    x dapat jumpa u lagi melfare.

                    BTW, all members are welcome and pls drop ur confirmation in this thread b4 2nd of February '05.

                    Rgds,

                    Comment


                    • #12
                      Re: Gathering Port

                      sila pakai tag nama nick masing2..
                      hehehe...

                      Comment


                      • #13
                        Re: Gathering Port

                        apa kata kalau kita bahagikan kepada group..yang utara jumpa kat utara..yang selatan jumpa kat selatan dan yang sabah sarawak jumpa kat gunung kinabalu (hizar69)...heheheh..ok ker? :-D

                        Comment


                        • #14
                          Re: Gathering Port

                          realreward..bukan 2nd February.i think u mean 2nd September rite.. anyway aku cadang those Top Posters tu yg sponsor...(Mightyhitter,realreward,nimy,hizar dll) nama2 diorang kan femes,slalu ada kat belah kiri hompej nogold.. :-D nyumm nyum...makan di McD!

                          Comment


                          • #15
                            Re: Gathering Port

                            weeeeiiii..

                            Pandai lar ko PCBOY.. !

                            Aku baru jer wat gathering kat GHYIP.. cam lenyap jer $55 aku tu...

                            Ramai gak yang hadir membantu tambah duit kat GHYIP tu.. ekekeke...

                            Comment

                            Working...
                            X