Announcement

Collapse
No announcement yet.

kunichiwa....hait

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • kunichiwa....hait

    :10:salam perkenalan.... namaku wadi.... korg leh panggil pakteh je.... macam best la forum ni..... de pe2 yg menarik blh la contact aku... aku ni ske event2 n kalo nk aku manage or tolong2 pun aku ske gak....:19:
    semoga kita bahagia di dunia dan akhirat
    I'm in Nogold Speakout
    "KAMI JUGA FORUMER SEPERTI ANDA"

  • #2
    salam perkenalan...aku pun baru gak..
    selamat berforum..

    Comment


    • #3
      Originally posted by WSE69 View Post
      :10:salam perkenalan.... namaku wadi.... korg leh panggil pakteh je.... macam best la forum ni..... de pe2 yg menarik blh la contact aku... aku ni ske event2 n kalo nk aku manage or tolong2 pun aku ske gak....:19:
      slamat dtang yer pakteh:4:
      meriah2 kan la NG ni yer:10:

      Comment


      • #4
        salam..

        selamat dtg ke NG :113:

        Comment


        • #5
          haha futsal...

          bile nak futsal? kaki dah takleh handle nih...

          Comment


          • #6
            Originally posted by WSE69 View Post
            :10:salam perkenalan.... namaku wadi.... korg leh panggil pakteh je.... macam best la forum ni..... de pe2 yg menarik blh la contact aku... aku ni ske event2 n kalo nk aku manage or tolong2 pun aku ske gak....:19:
            wow.. dah menang tonemen sama papa
            jadi champayon baru nak intro ek

            siot jeeee:14::14: mama ni:19::19:
            Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
            "The Killing Machines"

            Comment


            • #7
              amende la yg xpueh ati sgt alarmist ni dgn aku... kahkahkah... aku da lama intro la... ko je yg xnampak aku... tu la... org biase2 mcm aku sape la yg nak nampak:20::20::20::9:
              semoga kita bahagia di dunia dan akhirat
              I'm in Nogold Speakout
              "KAMI JUGA FORUMER SEPERTI ANDA"

              Comment


              • #8
                atas permintaan ramai.... terutama alarmist yg xpuas ati dgn aku.... WSE69 kini xavailable lagi.... dengan rasminya id aku ialah WAD184..... ehehheheh
                semoga kita bahagia di dunia dan akhirat
                I'm in Nogold Speakout
                "KAMI JUGA FORUMER SEPERTI ANDA"

                Comment


                • #9
                  Originally posted by WAD184 View Post
                  atas permintaan ramai.... terutama alarmist yg xpuas ati dgn aku.... WSE69 kini xavailable lagi.... dengan rasminya id aku ialah WAD184..... ehehheheh
                  join februari
                  skang br nak introduce
                  cisss
                  Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
                  "The Killing Machines"

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by WAD184 View Post
                    :10:salam perkenalan.... namaku wadi.... korg leh panggil pakteh je.... macam best la forum ni..... de pe2 yg menarik blh la contact aku... aku ni ske event2 n kalo nk aku manage or tolong2 pun aku ske gak....:19:
                    salam perkenalan

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by tengasliar View Post
                      salam perkenalan
                      owh... aku rs aku sgt mengenali si dia ini... tapi dimana ya... mungkin kah dia org yg ku knal... apala aku melalut ni????/
                      semoga kita bahagia di dunia dan akhirat
                      I'm in Nogold Speakout
                      "KAMI JUGA FORUMER SEPERTI ANDA"

                      Comment


                      • #12
                        salam dan selamat datang...

                        semoga ceria di NG

                        Comment


                        • #13
                          welkem tu NG.
                          plis mek urself et hom.
                          tq.
                          |huh|

                          Comment

                          Working...
                          X