Announcement

Collapse
No announcement yet.

Amaran!! Koleksi Dewasa

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Amaran!! Koleksi Dewasa

    Baru!! Ada 102 Seni Kamasutra Versi Bahasa Melayu kini dipasaran.

    Pasti Si dia Gembira dgn aksi anda malam ini.

    Klik Utk Kamasutra Gambar Versi B. Melayu

    :113:

    Seni Naikan Nafsu Ghairah Isteri

    Klik Utk Ghairah Isteri


    Rahsia pancutkan Isteri

    Klik Utk Pancut




    Teknik Mengeratkan Hubungan Suami Isteri
    Teknik Suami Isteri

    Seni Melambatkan Pancut
    Seni Lambatkan Pancutan

    Rahsia Malam Pertama
    Klik utk Rahsia Malam Pertama Anda



    Khusus utk bakal2 pengantin.
    Last edited by adikacu; 16 Apr 2009, 12:49 AM.
    ------
    << Hanya untuk lelaki sahaja >>

  • #2
    waaa, buku kamasutra kembali lagi

    kandungan die mesti hebat kali ni

    Comment


    • #3
      aku dah beli ebook ni dan kandungannya memang mantap..

      ditambah lg dgn gmbar yg sangat REAL..

      buatkan aku tak tahan je. kui3

      p/s: aku x kawen lg cuma nk jdkan bekalan masa depan :4:

      ebook teknik kamasutra bergambar

      Comment


      • #4
        Originally posted by adikacu View Post
        Baru!! Ada 102 Seni Kamasutra Versi Bahasa Melayu kini dipasaran.

        Pasti Si dia Gembira dgn aksi anda malam ini.

        kamasutra bergambar

        :113:
        Hanya Utk Dewasa Sahaja

        Ini Adalah Bahan Ilmu Bukan Bahan Lucah.

        Bagi Kanak2 dan remaja bawah 18 tahun Sila keluar dari thread ini.
        ------
        << Hanya untuk lelaki sahaja >>

        Comment


        • #5
          nak beli jugak lah....

          Comment


          • #6
            best jugak buku ni nak belajar posisi baru lah....:1:

            Comment


            • #7
              Originally posted by daviddol View Post
              best jugak buku ni nak belajar posisi baru lah....:1:
              Boleh test malam ni kehkehkeh...:21::21:
              ------
              << Hanya untuk lelaki sahaja >>

              Comment


              • #8
                Originally posted by mattop View Post
                nak beli jugak lah....
                Dah kawin ke belum? kalau belum beli utk simpanan kalau dah boleh try prektis malam ni kehkehkeh
                ------
                << Hanya untuk lelaki sahaja >>

                Comment


                • #9
                  apa barang malam nie jer... tiap2 malam laaa...:19::19::19:

                  Originally posted by adikacu View Post
                  Boleh test malam ni kehkehkeh...:21::21:

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by mattop View Post
                    apa barang malam nie jer... tiap2 malam laaa...:19::19::19:
                    hebat tul mattop tetiap malam
                    ada guna2 ke mattop :4::4::4:
                    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
                    I'm good friend like a computer
                    I 'enter' ur life,
                    'save' u in my heart,
                    'format' ur problems,
                    'shift' u 2 opportunities
                    and never 'delete' u from my memory

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by putat76 View Post
                      hebat tul mattop tetiap malam
                      ada guna2 ke mattop :4::4::4:
                      Pakai minyak guna2 kot... :21::21:
                      ------
                      << Hanya untuk lelaki sahaja >>

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by adikacu View Post
                        Pakai minyak guna2 kot... :21::21:
                        Rasanya Mattop pakai Minyak Power Oil VCO 31 tu...:4:

                        Comment


                        • #13
                          Video versi b. melayu takde ke?
                          "Saya menyertai Nogold Speakout"

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by tennoajak View Post
                            Video versi b. melayu takde ke?
                            uit tuan ajak nak versi melayu ke :4:
                            Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
                            I'm good friend like a computer
                            I 'enter' ur life,
                            'save' u in my heart,
                            'format' ur problems,
                            'shift' u 2 opportunities
                            and never 'delete' u from my memory

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by putat76 View Post
                              uit tuan ajak nak versi melayu ke :4:
                              Baca ebook lambat sikit nak paham :9::4:
                              "Saya menyertai Nogold Speakout"

                              Comment

                              Working...
                              X