Announcement

Collapse
No announcement yet.

heroes

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • heroes

    siapa ada tengok heroes :113:

  • #2
    heroes ek?
    mmg sll tgk
    syok:4:
    ko sll tgk kt tv ke, donlod?

    Comment


    • #3
      Originally posted by curryalib View Post
      siapa ada tengok heroes :113:
      Ni Heroes Season brapa yg dimaksudkan ni...TV3 Season 2 baru.. Astro Star world dah Volume 3 - Part 2 dah

      Comment


      • #4
        Originally posted by zureyna View Post
        Ni Heroes Season brapa yg dimaksudkan ni...TV3 Season 2 baru.. Astro Star world dah Volume 3 - Part 2 dah
        klu donlod
        dh Heroes Season 3 - Part 2, Chapter 7
        utk mggu ni la

        Comment


        • #5
          den mmg folo heroes ni dari season 1 ...

          skrng dah abis season 3, season 4 setat bulan 10 kot...xpn januari tahun depan..

          huhu...

          Comment


          • #6
            season 4 dah kuar dah...mmg di tunggu tunggu selama nie.....akhirnya keluar pun ko....

            baru je lepas tgk episod terbaru....paling tak tahan siap ada pelakon prison break sekali...tapi kali nie tangan dia dah baik dah...takder bekas kene potong...:21:

            Comment


            • #7
              Originally posted by Flumx91 View Post
              klu donlod
              dh Heroes Season 3 - Part 2, Chapter 7
              utk mggu ni la
              ada sesapa bminat nak season 2 n season 3 boleh kontek wa la....:011:

              Comment


              • #8
                Originally posted by pang5dalam View Post
                ada sesapa bminat nak season 2 n season 3 boleh kontek wa la....:011:
                peh..peminat tegar nih:011:

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Flumx91 View Post
                  klu donlod
                  dh Heroes Season 3 - Part 2, Chapter 7
                  utk mggu ni la
                  Originally posted by alonso14 View Post
                  peh..peminat tegar nih:011:
                  x tegar gak...bolehler...main tukar2 koleksi ngan kenkawan jer bro....

                  Comment


                  • #10
                    asal season baru,mesti ada org yang ada abiliti baru....tapi watak tu kejap jek...pastu abis season terus abis watak org tue...:21:

                    Comment


                    • #11
                      Dah sampai season baper heroes ni?
                      "Saya menyertai Nogold Speakout"

                      Comment


                      • #12
                        aku tak penah tgk pon cite ni...huhu

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by tennoajak View Post
                          Dah sampai season baper heroes ni?
                          season 4 dah skrang nie...episod 5...

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by DiSc View Post
                            season 4 dah skrang nie...episod 5...
                            kuasa peter dah tinggal satu jerk

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by kingnorth View Post
                              kuasa peter dah tinggal satu jerk
                              kuasa dia mmg dah lama ada satu jer...sejak bapa dia curi kuasa dia....

                              skrang nie dia nyer abiliti leh amik satu abiliti je dari orang lain...kalau gpt abiliti lain,abiliti lama tak leh guna dah...:21:

                              Comment

                              Working...
                              X